Taller per a xiquets: "Urbanetas"
1/9

Taller per a xiquets: "Urbanetas". 

Festival Octubre mini d'Aiora. 2014

 

Us proposem participar en un Taller d'Arquitectura... no, no, no isqueu corrent que no és el que sembla. Encara que nosaltres siguem arquitectes els edificis que us proposem els aneu a dissenyar vosaltres, els aneu a construir vosaltres i a més aneu a aconseguir que canten.


Heu de pensar en un edifici, llarg, curt, alt o baixet, com vulgueu, però açò sí, ho heu de construir amb els materials que us anem a proporcionar nosaltres. Amb finestres, portes, balconades o no, amb merlets, teulades, arcs... I de quin color?... com agradeu.


Quan ja els tinguem tots tindrem una ciutat? NO!
Encara que moltes persones pensen que les ciutats són només edificis posats uns al costat d'uns altres, les ciutats són molt més que açò, les ciutats són els espais que queden entre edificis. Són els carrers, parcs, jardins, patis, places, aqueixos buits on ens trobem amb els altres, aqueixos buits amb nosaltres dins, açò és la ciutat.


Així que els nostres edificis en compte d'una ciutat van a ajuntar-se per a fer un cor. SÍ UN COR, així comprovarem que uns edificis posats uns al costat d'uns altres estan molt més prop de ser un cor que una ciutat.

 

  

Follow us!

 

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square
  • Vimeo básica Negro
  • flickr-square