Geoviver. Prototype vertical nursery.
1/14

Geoviver.

Prototyping vertical nursery for POP UP VALÈNCIA exhibition. 2013

With WUD STUDIO

 

We wanted to make a piece in the Cloister of La Nau to be representative of a different way of working and dealing with projects for our city. This meant that the piece was performed taking advantage of Valencia University’s own means and from recycled and disused materials. Its execution had to be made by people with no professional skills. We had to engage institutions and private companies and turn this piece into a prototype, not just of an object, but in a different way to manage and produce in which, thanks to everyone's efforts, we can do great things with few resources.

 

Follow us!

 

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square
  • Vimeo básica Negro
  • flickr-square