Reforma i adecuació de local per a clínica dental
1/7

Clínica dental Llobell Cortell. Any 2007/2011.

Amb Nacho González García (arquitecte)

 

La clínica es situa en un ampli xamfrà en ple centre de València, amb la vocació de consolidar-se com a Clínica de referència, recolzats per una amplíssima experiència en el camp de l'odontologia.
El projecte genera un espai d'acolliment al pacient càlid, resolt amb materials nobles i una il·luminació assossegada. Es busca un fort contrast entre aquesta calidesa dels espais d'acolliment i espera i una absoluta asèpsia a l'interior de les consultes, resoltes amb elements fàcilment rentables i predominantment blancs. S'ha estudiat especialment la il·luminació perquè sigui homogènia i abundant, reforçant la sensació de neteja i professionalitat dins dels espais de treball.
La dotació d'instal·lacions està resolta mitjançant un únic element moble multifuncional on s'aglutinen totes les connexions necessàries en cadascun dels espais de treball, sent en tot moment enregistrables per al seu manteniment.


Fotos de Paco Sinisterra.

Follow us!

 

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square
  • Vimeo básica Negro
  • flickr-square