Refurbishment dental clinic
1/7

Cortell Llobell dental clinic. Year 2007/2011

With Nacho González García

 

The clinic is located in a wide chamfer at the heart of Valencia, with the aim to establish itself as a Clinical reference, backed by extensive experience in the field of dentistry.

The project creates a warm welcoming space to patient solved with fine materials and subdued lighting. Seeking a strong contrast between the warmth of the reception areas and waiting room and absolute asepsis within examination rooms, easily washable materials solved with predominantly white elements. Specially designed lighting to be homogeneous and abundant reinforcing the feeling of cleanliness and professionalism within workspaces.

The provision of installations is determined by a single multifunctional furniture item whith all the necessary connections in each workspace, being accessible all time for maintenance.


Fotos de Paco Sinisterra.

Follow us!

 

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square
  • Vimeo básica Negro
  • flickr-square