CIUTAT ORGÀNICA. reflexió per a una nova estratègia urbana a Ontinyent
1/4

Decidir l'estratègia urbana d'una ciutat precisa dedicar un temps a pensar. Pensar on estem, quina és la ciutat que tenim, i quina la que volem, o la que necessitem per afrontar amb èxit els reptes mediambientals, socials i econòmics.

 

Mixuro va coordinar, juntament amb Sac3, una sèrie de jornades a Ontinyent que pretenien abordar una primera fase informativa per prendre consciència que la estratègia urbana té conseqüències sobre els habitants, l'entorn, els recursos i les generacions futures.

 

Així, una primera jornada (15/12(2014), es va orientar a la Participació ciutadana als processos urbans, encetant la reflexió al voltant de la necessitat de la participació de tots els agents implicats a qualsevol procés d'intervenció urbanística. I una segon jornada (02/03/2015) orientada a analitzar l'ecosistema ciutat-territori, afrontant el decreixement des d'un desenvolupament sensible amb el territori i la ciutat, fent front als reptes econòmics i mediambientals amb la mirada posada sobre el model energètic, la mobilitat, les zones verdes i espais naturals, així com la recuperació dels nuclis històrics i el patrimoni.

 

Blog de ciutat orgànica

 

Follow us!

 

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square
  • Vimeo básica Negro
  • flickr-square