Extension of CEIP Verge del Remei, Castelló de Rugat
1/8

COMPETITION WINNER

 

Expansion of CEIP Verge del Remei in Castelló de Rugat for construction of a building for gymnasium and dining.

Year 2009/2012. Pending start works.

 

The proposed extension of the center is done with the implementation of a single volume containing gym and dining kitchen. The new building is defined as a volume of simple, functional lines, which does not compete with the existing building complex.

 

By a careful selection of the orientation and volumetric optimization favor energy conservation, and also by location and configuration will be able to accommodate activities even outside the scope of the school building.

Follow us!

 

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square
  • Vimeo básica Negro
  • flickr-square