Concurs Biopolo La Fe
1/7

FINALISTA

​Concurs per a l'Institut d'Investigació Sanitaria - Fundació per a l'Investigació Hospital La Fe (València)​. Any 2011



Des de la Fundació es planteja la construcció d'un edifici d'investigació que atraga les institucions privades generant simbiosis amb la recerca i activitat pròpies del complex La Fe. El seu funcionament ha de regir-se com el de “viver” d'empreses d'investigació, juntament amb empreses consolidades.
Els criteris bàsics per al seu disseny són: funcionalitat, flexibilitat, transversalitat i reducció de costos en una primera fase.
Per això, plantegem un esquema de doble circulació que permeta segregar les instal·lacions i el seu manteniment (en façana) de les circulacions del personal investigador (al voltant d'un pati semicobert) assegurant un entorn lliure d'instal·lacions per als usuaris dels laboratoris, i la capacitat de modificar, ampliar, etc les necessitats de qualsevol laboratori sense afectar l'interior de l'edifici.

Follow us!

 

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square
  • Vimeo básica Negro
  • flickr-square